Nedenstående kan du læse et udpluk af de omtaler, som Mo Media har fået fra sine kunder. Udtalelserne er alle båret af fremtrædende personer i de virksomheder, som Mo Media har løst opgaver for gennem tiderne:

 

Samarbejdet med Mo Media har været en positiv oplevelse med kompetente, fleksible, grundige og arbejdsomme folk, der leverer den aftalte vare til tiden. Det er dejligt at arbejde sammen med nogen, der tænker selv, synliggør de muligheder der er og arbejder aktivt med på løsningerne.

Jeg oplevede en stor faglig viden indenfor kommunikation - men også at den kommunikation vi havde i praksis var utrolig positiv og fremadrettet. Eksperter i kommunikation på den fede måde:)

Astrid Bjørg Mortensen
Kommunikationskonsulent i KFUM og KFUK i Danmark

 

Til oprettelse og design af min hjemmeside tog jeg kontakt til Steffen Mogensen fra Mo Media. Fra den første samtale til det endelige produkt var jeg meget begejstret.
Steffen evnede gennem vore samtaler at finde frem til det budskab jeg gerne ville have ud, samtidig med at han gav det modspil, som kendetegner en professionel sparringspartner.
Til min næste opgave vil jeg henvende mig samme sted.

Erik Veje Rasmussen
Håndboldtræner og direktør i MBT Danmark A/S

 

 

Da vi i 2003 skulle lave vores hjemmeside til salg af vinduer og døre, var det vigtigt for os at hjemmesiden var nem og overskuelig, men først og fremmest og den altid virkede perfekt.

Valget af web-designer faldt derfor hurtigt på et lille firma kaldet Mo Media fra Århus. Vi havde set nogle af de andre hjemmesider som Mo Media havde lavet for andre firmaer og kontaktede derfor Mo Media. Efter en god snak med Steffen Mogensen, fandt vi hurtigt ud af det helt sikker var vores nye leverandør af hjemmesiden. Vi lagde meget vægt på at man Hos Mo Media er helt nede på jorden og snakker lige ud af posen.

Resultatet af vores samarbejde med Mo Media er blevet til en meget konkurrencestærk hjemmeside for os og virkelig flotte brochurer til vores kunder uden Internet. Jeg kan derfor kun varmt anbefale Mo Media til alle der ønsker et seriøst og engageret firma til at lave deres hjemmeside samt brochurer.

Thomas S. Nielsen
IT ansvarlig Hos Danske Vinduer Og Døre ApS

 

 

Venlig professionalisme og tillid ... Det er overskriften, når jeg tænker på Mo Media. Der bliver lyttet til kundens behov og løsningsmuligheder bliver gennemgået.
Ved en tillidsfuld dialog og vejledning bliver de rigtige løsninger valgt og implementeret.

Anders Vestergård
Daglig leder på Skalmejegården

 

 
Med sit venlige væsen og sine kompetencer har Steffen fra Mo Media kreeret en hjemmeside som er professionel, som "holder" og som dagligt bliver benyttet af mange mennesker. At den tilmed er nem at ajourføre uden ekstra omkostninger til konsulenter er et kæmpe plus. Vi får mange anerkendende kommentarer om vores flotte hjemmeside og dermed også til Mo Media.

Jeanette Rosenberg
Ejendomskontoret København

 

 

Mo Media har på alle fronter formået at løse vores behov for en overskuelig og appetitlig hjemmeside.
Firmaet har reageret prompte, såsnart vi har haft et akut behov for forandring eller tilføjelse på sitet.
Virksomhedens priser synes humane i sammenligning med andre i branchen.

Niels Ole Krogh
BorderPress Gråsten

 

 

Mo Media fik præsenteret en færdig oplæg fra vores reklamebureau som blot skulle programmeres. Heldigvis kunne Mo Media hurtigt gennemskue opgaven og på en meget saglig og pædagogisk måde udpege de potentielle styrker og svagheder i oplægget - uden på nogen måde at kritisere reklamebureauet arbejde. Det er professionalisme i særklasse. 

Med Mo Media's evne til at sætte sig ind i vores situation og give os en forståelse for de valg vi skulle træffe, er det helt klart at Mo Media skal være med helt fra starten af i det fremtidige udviklingsarbejde. Hertil kommer at det færdige resultat rammer lige i øjet ift. det oplæg Mo Media fik præsenteret. Det har været en meget positiv oplevelse - både før, under og efter projektforløbet.

Anders Dahlmann-Hansen
Easyfood A/S

 

 

Vi vil gere rose Mo Media for deres hurtige og professionelle arbejde. Vi kan altid få hjælp inden for få timer, hvis der er problemer. Vores Hjemmeside har fornyeligt fået en opfrisker på initiativ fra Mo Media.

Peter Byskov
Indehaver af Byskov Biler Herning A/S

 

 

Vi har haft et godt samarbejde med Mo Media. En fin dialog med mulighed for løbende at rette siden til, så den nu fremstår som vi gerne vil have den. Vi har også fået god support undervejs da vi skulle lære at bruge siden.

Eva H. Vilsgaard
Forstander på Femmøller Efterskole

 

Mo Media har en klar målsætning: Alle kunder skal på alle tidspunkter i samarbejdet føle sig godt behandlet. Det kræver både venlig opmærksomhed på opgaverne og i dialogen, så løsningerne mindst bliver lige så gode, som de var tænkt fra starten.


Mo Media ApS | Kongsbergvej 12 | DK-8600 Silkeborg | tlf. +45 2941 9095 | info@heldigvis.dk