Mo Media arbejder kreativt med kommunikation. Med at fostre nye idéer, som har udgangspunkt i virkeligheden og som giver kommunikationsløsninger substans og gør dem enestående. Vi designer unikke løsninger, og vi er stolte over, at skabeloner og standardlinealer langt overskygges af produktioner med egne unikke udtryk, som ikke er reproduceret i uendeligt antal.

De forskellige kommunikationsløsninger er ofte del af en større sammenhæng. Website, brochure, visitkort, logo og meget mere hænger sammen gennem begrebet firmaprofil. Firmaprofiler handler om genkendelighed på tværs af medier. Så enkelt er det. Der må være sammenhæng mellem brochurer, website og andre kommunikationskanaler - og sammehængen må nødvendigvis også komme til udtryk i valget af sprog, fotooptagelser og grafik.


Som totalleverandør til Danske Vinduer har Mo Media leveret alt fra interaktivt website med 3D funktioner til brochure og bannerannoncer...

Mo Media udvikler firmaprofiler samt overordnede strategier for markedsføringsaktiviteter og optræder således som totalleverandør af brochurer, websites og andre reklamemidler. Det giver helhed i udtrykket, og kunden kan nikke genkendende til sammenhængen i markedsføringen. Vi er velfunderede i E-business-tankerne såvel teoretisk som praktisk, og kan desuden skrue et koncept sammen, der binder de virtuelle og 'virkelige' produkter sammen.


Mo Media ApS | Kongsbergvej 12 | DK-8600 Silkeborg | tlf. +45 2941 9095 | info@heldigvis.dk