Kommunikation handler om meget mere end en afsender og modtager. Når budskaber afleveres, skal indpakningen være rigtig og sammenhængen meningsfuld. Ellers falder investeringen til gulvet. Et godt slutresultat afhænger af, at man fra starten fik lagt den rette strategi og tænkt kommunikations-løsningen ind i firmaets øvrige aktiviteter. Hvis I starter med at sige "Hvorfor...?", er I godt på vej.

Hos Mo Media designer vi løsninger, der både kan forstås af modtageren og anvendes af afsenderen. Grafiske materialer er på sin egen måde taknemmelige, fordi papirløsninger har en naturlig begrænsning. Internettets mangfoldighed kalder derimod på, at brugervenlighed tænkes ind som en aktiv del af løsningen, så navigation og orientering i indholdet på websitet bliver enkel og ligetil.

 
Rønde Højskole bruger enkelt CMS system til at styre indholdet på deres website. Her har de fuld kontrol og kan redigere billeder, tekst, menu, links, etc.

Orientering i indholdet er imidlertid også vigtig for dem, der skal opdatere websitet. Af samme årsag tilbyder Mo Media forskellige CMS systemer, som alle er enkle værktøjer til enkel opdatering af websitets indhold. CMS betyder Content Management System - altså indholdsstyring - og I kan selv vælge hvor stor en grad af indholdet, der skal kunne opdateres.

I de CMS systemer, som Mo Media udvikler websites i (fx Wordpress, Instans CMS eller lignende) er brugervenlighed et nøgleord. Derfor bliver redigering af websitet lige så nemt som at redigere et tekstbehandlingsdokument. Gør teksten fed, lav indrykninger, indsæt billeder og meget andet som var det i Word.

Mo Media tilbyder ligeledes en meget stabil hostingløsning i forbindelse med etablering af nye websites. Hostingen foregår via dansk hostingpartner, som stiller kapacitet til rådighed for Mo Media. Læs forretningsbetingelserne for hosting/webhotel her.

I kan få en uforpligtende demonstration af begge CMS systemer og ligeledes en generel kommunikationssnak med os om indhold og udtryk - fordele og ulemper. Vi tænker aldrig i skabeloner, men har for vane at designe unikke løsninger, der fortæller noget om Jer. Det håber vi, I er med på...


Mo Media ApS | Kongsbergvej 12 | DK-8600 Silkeborg | tlf. +45 2941 9095 | info@heldigvis.dk